Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Set 2 role vidat gofrate Neste pentru alimente, 2 x 6 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1525 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Role pentru vidat gofrate
Grosime: 90 microni
Utilizare: conservare pe termen lung
Potrivite pentru congelatoare (-40 de grade Celsius)
Articol utilizabil cu aparatele de vidat cu aspiratie externa

Rolele pentru vidat gofrate sunt utilizate pentru aparate de vidat cu aspiratie externa care au disponibila si functia de sigilare (ex: Vacuum Sealer, SilverCrest, Gorenje, FoodSaver, Laica, Lava, Heinner, Tefal, Caso, Zepter, Rohnson etc.).

Doar capatul pungii se introduce in aparat in momentul vidarii, restul pachetului ramanand in exteriorul aparatului.

Role pentru vidat gofrate de foarte buna calitate, care nu se crapa!

Rola este gofrata (striata) pe interior si are 2 laturi inchise (a treia latura trebuie sa o sigilezi cu ajutorul aparatului de vidat inainte de a introduce alimentele in punga). Apoi, alimentele pot fi vidate si sigilate.

Rola pentru vid gofrata are o grosime de 90 microni si garanteaza o vidare buna, o prospetime si arome perfecte de lunga durata.

fabricate din folie PAPE semitransparenta
100% calitate alimentara
toleranta la dimensiuni: +/- 3%

Dimensiunile prezentate la sunt cele exterioare.

Avantajele utilizarii rolelor pentru vidare:  Cresterea duratei de valabilitate a produselor ambalate astfel, prin impiedicarea contactului cu aerul si incetinirea procesului de alterare
Durata extinsa de expunere la raft prin crearea unei bariere rezistente impotriva factorilor externi (praf, murdarie, umiditate)
Asigurarea unei ambalari cu o vizibilitate ridicata a produsului; majoritatea pungilor pentru vid sunt transparente, reducand astfel costurile de marketing si design pentru un ambalaj personalizat
Reducerea la minim a utilizarii conservantilor; ambalarea in vid permite introducerea unor amestecuri de gaze (atmosfera modificata/MAP), pentru a proteja alimentele si produsele astfel ambalate)
Reducerea deseurilor menajere (in cazul utilizarii ambalarii in vid in domeniul casnic, se pot resigila alimente, sau produsele se pot ambala portionat pe anumite cantitati prestabilite, prevenind alterarea prematura).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura