Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Detergent concentrat Suma Tera L56 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85587 lei Lei
Cod produs
101101041
Out Of stock
Descriere
Suma Tera L56 20L - Detergent concentrat pentru masina de spalat vase

Suma Tera L56 este un detergent lichid de vase pentru spalare automata in masini de spalat vase, foarte concentrat, pentru murdarie dificila, cu o formula care asigura indepartarea excelenta a murdariei in conditii de apa cu duritate medie si apa dura.

Suma Tera L56 este special creat pentru utilizarea in conditii de apa cu duritate medie si ridicata in masini cu mai multe cuve in combinatie cu echipament standard de dozare. Daca este utilizat conform recomandarilor, va asigura o indepartare excelenta a murdariei datorita amestecului de agenti caustici alcalini, agenti pentru controlul depunerilor de calcar si inhibitori de coroziune. Suma Tera L56 este, de asemenea, adecvat pentru utilizarea impreuna cu sistemul brevetat Diversey, DivoJet Spray-on. Pe masina sunt instalate brate speciale de pulverizare. Acestea creeaza o ceata concentrata de detergent care indeparteaza rapid depunerile existente de amidon si previne depunerile ulterioare. Procedura este foarte eficienta si reduce frecventa respalarii din cauza articolelor respinse. Prezenta inhibitorilor de calcar si sechestrantilor va preveni blocarea duzelor de pulverizare in conditii de apa dura.

Patrunde prin grasime si alimente uscate datorita gradului ridicat de alcalinitate.
Utilizare economica datorita formulei foarte concentrate.
Previne respalarea atunci cand este folosit cu sistemul Diversey DivoJet.
Impiedica depunerile de calcar in conditii de apa cu duritate medie si ridicata.

Suma Tera L56 poate fi utilizat in combinatie cu sistemul Diversey DivoJet, daca acesta este instalat in masini mari de spalat prin pulverizare cu mai multe cuve. Concentratia recomandata in conditii de apa dura este de 0,4-2 ml/l in functie de severitatea depunerilor de amidon si timpul de contact disponibil in sistemul Divojet.
Inainte de prima utilizare clatiti pompa si tuburile de transport ale sistemului de dozare pentru a evita posibila cristalizare a produsului cauzata de amestecarea cu produse utilizate anterior.

Fisa de date de securitate P00485-Suma Tera L56-ro-RO.pdf  Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura