Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Sampon si gel de dus Soft Care Gentle 2in1 H6 28x0.3L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79224 lei Lei
Cod produs
100831108
Out Of stock
Descriere
Soft Care Gentle 2in1 H6 28x0.3L - sampon si gel de dus

Soft Care Gentle 2in1 este un sampon delicat pentru ingrijirea parului si a corpului. Produsul poate fi oferit in baile hotelurilor si in cabinele de dus din cluburile sportive, unitatile de relaxare sau wellness.

Soft Care Gentle 2in1 se bazeaza pe un amestec delicat de surfactanti, umectanti si ingrediente pentru ingrijirea parului. Sistemul inteligent de surfactanti asigura indepartarea murdariei (grase), fiind in acelasi timp delicat pentru piele si par. Acest produs este adecvat pentru utilizare frecventa, fara a usca sau irita pielea. In plus, agentii hidratanti ingrijesc pielea, in timp ce balsamul asigura descalcirea parului. Nu formeaza depuneri de sapun, cabina de dus fiind astfel usor de curatat. Aceasta formula 2in1 are un parfum subtil. Soft Care Gentle 2in1 este utilizat, in general, in baile si cabinele de dus din cluburile sportive. Formula Soft Care Gentle 2in1 a fost creata in conformitate cu Directiva europeana privind produsele cosmetice si, in consecinta, este sigura atunci cand este aplicata conform indicatiilor.

Excelente proprietati senzoriale
Produs 2 in 1 delicat si eficient pentru par si corp
Formeaza multa spuma
Satisfactie sporita a oaspetilor
Parfum placut

When used as hair and body shampoo: Apply to wet hair and skin and massage to produce a rich lather. Rinse and dry thoroughly.

Fisa de date de securitate  P85825-Soft Care Gentle 2 in 1-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura