Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Emulsie polimerica cu luciu Taski Jontec Eternum F2e 2x5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

77258 lei Lei
Cod produs
7512694
Out Of stock
Descriere
Taski Jontec Eternum F2e 2x5L - Emulsie polimerica cu luciu intens pentru restaurarea si protejarea pardoselilor
Emulsie polimerica cu luciu intens, rezistenta la alunecare, adecvata pentru majoritatea pardoselilor netede si lavabile. Tehnologia utilizata la dezvoltarea acestui produs confera rezistenta deosebita la uzura si murdarie. Asigura reducerea costurilor de intretinere contribuind la cresterea productivitatii. Usor de aplicat, reprezinta protectia ideala in zonele de prestigiu cu trafic ridicat, unde o emulsie obisnuita necesita resurse ridicate pentru intretinere. Adecvat aplicarii atat prin metodele traditionale, cat si cu sistemul TASKI ProSpeed. TASKI ProSpeed este un aplicator usor de folosit, ergonomic, care va asigura o calitate superioara a stratului final al pardoselii, cu impact in reducerea consumului de produse chimice si in generarea deseurilor de ambalaje. Prin intermediul TASKI ProSpeed, consumul de produs poate fi controlat prin intermediul TASKI ProSpeed, asigurand in acelasi timp un strat uniform si de calitate superioara pe pardoseli.

Emulsie pentru protectie, luciu intens
Protectie rezistenta si durabila contra uzurii
Excelenta adeziune la majoritatea tipurilor de pardoseala
Rezistent la alunecare conform standardelor internationale (ASTM D-2047)
Usor de reparat

Imbunatateste aspectul pardoselii conferindu-i un luciu intens si durabil
Rezistenta superioara la trafic si la murdarie, chiar si in zonele cu trafic intens
Excelenta adeziune la pardoseli precum vinil, pardoseli sintetice, linoleum, piatra, parchet impregnat sau pluta. Se distribuie usor pe suprafata, asigurand o nivelare perfecta
Siguranta garantata impotriva alunecarii pentru clienti si angajati
Compatibil cu multiple metode de curatare
Adecvat aplicarilor prin metodele traditionale cu mop plat, mop si galeata sau aplicatoare de luciu standard
Pentru a asigura rezultate superioare, alegeti metoda de aplicare cu aplicatorul de emulsie ProSpeed, care s-a dovedit deosebit de eficient in ceea ce priveste rapiditatea in aplicare si imbunatatirea rezultatelor si a productivitatii

Tratati doar pardoselile perfect uscate, decapate si clatite in prealabil. Pre-tratati pardoselile poroase sau uzate prin abraziune de trafic, cu un sigilant Diversey adecvat inainte de aplicare.
Atunci cand se foloseste cu aplicatorul de emulsie TASKI ProSpeed, cititi instructiunile din manual si eticheta produsului pentru a consulta procedurile inainte de a trece la aplicarea produsului.
Turnati produsul pe pardoseala si intindeti-l uniform cu un aplicator de emulsie, in benzi paralele de 1-1,5 m. Lasati sa se usuce complet (20-30 de minute) inainte de aplicarea stratului urmator in acelasi mod. Aplicati doua straturi pe pardoseli neabsorbante, cu suprafata neteda. Aplicati trei straturi pe pardoseli absorbante.
Linoleum: Dupa uscarea primului strat, neteziti pardoseala din linoleum cu o masina monodisc echipata cu un pad albastru, apoi umeziti cu mopul si lasati sa se usuce complet inainte de aplicarea altor straturi.
Decaparea superficiala si re-acoperirea: Utilizati un decapant superficial de la Diversey pentru indepartarea unui strat de emulsie, dupa care indepartati solutia cu masina automata de frecat-aspirat sau cu un aspirator de lichid. Lasati sa se usuce complet si aplicati straturi suplimentare de emulsie.

Fisa de date de securitate        P87305-TASKI Jontec Eternum-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura