Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Detergent pentru curatarea camerelor Suma Freeze D2.9 2x5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60137 lei Lei
Cod produs
7522169
Out Of stock
Descriere
Suma Freeze D2.9 2x5L - Detergent pentru curatarea camerelor frigorifice fara decongelare

Suma Freeze D2.9 este un produs gata de utilizare pentru curatarea automata sau manuala a tuturor tipurilor de suprafete existente in congelatoare si camerele frigorifice, inclusiv a pardoselilor, peretilor si usilor, la temperaturi de pana la -25 C.

Suma Freeze D2.9 este un detergent gata de utilizare potrivit pentru toate suprafetele din congelatoare si camerele frigorifice. Un amestec special de solventi face acest produs adecvat pentru temperaturi de pana la -25 C. Amestecul selectat de surfactanti asigura o curatare foarte eficienta chiar si la temperaturi scazute. Suma Freeze D2.9 este un prods neclasificat.

Produsul poate fi utilizat fara decongelarea prealabila a congelatorului sau camerei frigorifice

Deoarece este gata de utilizare, nu este necesara diluarea acestuia.

Putere mare de curatare datorita ingredientelor active

Poate fi utilizat pe majoritatea materialelor rezistente la solventi, existente in mod obisnuit in congelatoare si camere frigorifice.

Adecvat pentru utilizare in combinatie cu aspiratoarele umede.

Pentru a simplifica procesul de curatare, creati cat mai mult spatiu liber posibil (izolati produsele alimentare). Acoperiti produsele alimentare si maturati pardoseala. Straturile groase de gheata (3 mm) trebuie indepartate mecanic (racleta pentru gheata) inainte de curatare.

Curatare generala:

Aplicati Suma Freeze D2.9 nediluat pe suprafata care urmeaza a fi curatata. Pe suprafetele verticale produsul concentrat poate fi aplicat cu un burete.
Curatati cu o perie. Murdaria desprinsa poate fi indepartata cu o laveta absorbanta sau un prosop de hartie.

Pentru curatarea suprafetelor mai mari de pardoseala este posibila utilizarea unei masini monodisc cu perie de curatat din nailon. Poate fi utilizat un aspirator umed pentru indepartarea murdariei si lichidului de pe pardoseala. Curatarea trebuie efectuata cel putin la fiecare trei luni.

Fisa de date de securitate  P01189-Suma Freeze D2.9-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura