Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Pad Twister HT - orange 2x1 buc. - 11" / 28 cm - portocale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47971 lei Lei
Cod produs
7519286
Out Of stock
Descriere
Twister HT Pad - Orange 2x1Buc. - 11" / 28 cm - Portocale

Twister by Diversey High Traffic este o metoda inovatoare de intretinere zilnica a pardoselilor, prin care pardoselile neprotejate sunt curatate si lustruite cu ajutorul pad-urilor prevazute cu numeroase diamante microscopice. Programul pentru Trafic Intens este special conceput pentru suprafete mari, de exemplu aeroporturi, centre comerciale, supermarket-uri etc. si zone cu multi vizitatori pe zi. Partea diamantata a pad-urilor este colorata si, de asemenea, are rol de indicator al uzurii.

Twister HT reduce semnificativ necesitatea intretinerii periodice a pardoselilor, minimizand in acelasi timp costurile totale. Aceste pad-uri pentru utilizare indelungata, folosite unul dupa altul, transforma pardoseala intr-o suprafata curata, stralucitoare, cu luciu uniform.
Pad-urile Twister HT portocalii pot fi utilizate pentru curatarea zilnica si curatarea profunda a pardoselilor pentru spatii retail si pentru trafic intens. Pad-ul HT portocaliu are o durata de viata de pana la 45000 m2 in conditii optime.

K00738-66894-PSS-Twister-Orange-DiamondPads-A4-en-master-HRNC-ro (2).pdf   Product Selling Story (PSS)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura