Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Sampon si gel de dus Lape Collection O.L.T. Conditioning

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30331 lei Lei
Cod produs
100970814
Out Of stock
Descriere
Lape Collection O.L.T. Conditioning Shampoo & Body Wash 2x5L - Sampon si gel de dus, cu parfum de ceai oriental cu lamaie

Colectia Lape se armonizeaza perfect cu stilul si decorul elegant al baii pentru oaspeti.

Furnizata in flacoane de 300 ml cu cap de pompare, compozitia delicata a colectiei LAPE infrumuseteaza orice baie conceputa de designer si ii cucereste atat pe barbati, cat si pe femei.

Datorita formulei complete si bogate, samponul si gelul de dus LAPE cu parfum de ceai oriental cu lamaie le permite oaspetilor dumneavoastra sa transforme fiecare zi intr-o experienta multi-senzoriala linistita si luxurianta - din cap pana-n picioare.

Acest produs exceptional improspateaza aerul din camera de oaspeti cu parfumul sau delicat si proaspat.

Formula delicata aluneca usor pe corp, hidratand si curatand pielea cu complexul de elemente hidratante si continutul de glicerina.

In acelasi timp, ingredientele de ingrijire a parului creeaza un par matasos si suplu, iar balsamul previne deteriorarea.

Clientii se vor simti rasfatati de aspectul, parfumul si senzatia luxurianta a colectiei LAPE si vor face o asociere placuta intre experienta lor in calitate de oaspeti si unitatea dumneavoastra.

Acest produs poate fi asezat langa sapunul si lotiunea pentru maini LAPE cu parfum de ceai oriental cu lamaie, pentru a completa gama din camera de hotel si pentru a-i incanta pe oaspeti.

Produsele nu contin ftalati, parabeni si triclosan. Sunt disponibile rezerve pentru reumplerea facila a flacoanelor cu cap de pompare de 300 ml, in situ, fara murdarie.

Rezervele asigura mentinerea costurilor la un nivel redus, iar fiecare nou oaspete va beneficia intotdeauna de flacoane pline cu produse de ingrijire personala.

Flacoanele noastre cu cap de pompare sunt complet reciclabile, reumplerea acestor flacoane fiind una din cele mai ecologice si durabile solutii pentru industria ospitalitatii.

Parfum de ceai oriental cu lamaie
Contine un complex hidratant si glicerina
Ingredientele delicate de ingrijire a parului fac ca dupa spalare parul sa ramana matasos
Formula versatila cu balsam, sampon si gel de dus
pH neutru
Testat dermatologic
Ingrediente sigure si durabile
Flacon cu design modern
Posibilitate de reumplere si reciclare
Poate fi utilizat impreuna cu sapunul si lotiunea pentru maini cu parfum de ceai oriental cu lamaie din colectia LAPE
Suport de perete disponibil
Testat pentru compatibilitate cu pielea (test epicutanat)
Ingrediente biodegradabile si durabile

Parfumul raspandit face mai placuta experienta dusului/baii la fiecare utilizare
Amestecul unic de ingrediente hidrateaza delicat pielea, lasand-o catifelata si bine ingrijita
Testul epicutanat a demonstrat compatibilitatea foarte buna cu pielea a produselor din cadrul colectiei LAPE
Deoarece nu contine ingrediente nedorite precum ftalati, parabeni si triclosan, colectia LAPE va ingrijeste cu adevarat pielea.
Stilul clasic al colectiei LAPE se potriveste cu orice camera de baie de designer, integrandu-se cu usurinta intr-un decor variat.
Curatare eficienta din cap pana in picioare: maini, corp si par
Flacoanele complet reciclabile isi pot creste durabilitatea prin utilizarea optiunii de reumplere. Reumplerea mentine costurile scazute, reduce cantitatea de deseuri si va permite pastrarea flacoanelor la capacitate maxima si a aspectului placut al camerei de baie.
Oferind samponul si gelul de dus LAPE impreuna cu sapunul si lotiunea pentru maini cu acelasi parfum de ceai oriental cu lamaie, puteti conferi o nota aparte camerei, care va face clientii sa se simta rasfatati si ingrijiti
Clientii se pot bucura de experienta colectiei LAPE in diverse locuri, de ex.: de la camerele de hotel si bai pana la unitatile de relaxare/SPA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura