Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Dezinfectant lichid Suma Alcohol Spray D4.12 6x0.75L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29331 lei Lei
Cod produs
100875599
Out Of stock
Descriere
Suma Alcohol Spray D4.12 6x0.75L - Dezinfectant lichid pe baza de alcool, fara clatire

Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant spray pe baza de etanol, gata de utilizare, pentru suprafetele din bucatarii si zone de preparare a alimentelor. Poate fi utilizat pentru suprafetele si echipamentele din industria alimentara (TP4), dar si pentru suprafetele, materialele, echipamentele si mobilierul din diverse industrii, spatii private si institutionale (TP2).

Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant spray lichid cu actiune rapida, pentru utilizare pe suprafetele din bucatarii si zonele de preparare a alimentelor. Produsul este sigur de utilizat pe suprafetele care intra in contact cu alimentele, se evapora rapid fara sa lase reziduuri. Este adecvat pentru dezinfectia suprafetelor rezistente la alcooli, ce vin in contact cu alimentele, si a altor articole cum ar fi tocatoare, ustensile, termometre, mese si alte echipamente mici de bucatarie. De asemenea, este adecvat pentru dezinfectia vitrinelor de alimente din supermarket-uri, macelarii etc. Suma Alcohol Spray D4.12 este un dezinfectant pe baza de etanol si este formulat pentru un efect biocid optim. Are un spectru larg de actiune si este eficient impotriva celor mai multe forme vegetative ale micro-organismelor.

Gata de utilizare

Actiune eficienta cu spectru larg
Se evapora rapid fara sa lase reziduuri
Fara spumare
Adecvat pentru utilizarea in zone sensibile la umiditate

Suma Alcohol Spray D4.12 se utilizeaza nediluat. Aplicati prin pulverizare pe suprafete si lasati sa se usuce. Nu este necesara clatirea, decat daca este specificata in normele legale.
N.B. Evitati pulverizarea pe echipamente electrice neprotejate. Evitati formarea de aerosoli. Nu pulverizati pe suprafete fierbinti si evitati pulverizarea langa surse de aprindere (flacari deschise etc.)

Fisa de date de securitate  K00192-Suma Alcohol Spray D4.12-ro-RO.pdf Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura