Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Manusi nitril textura diamantata 3D Nitrylex GoGrip Pro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Manusi nitril gofrate groase, nepudrate, negre.

https://gogrip.eu/app/uploads/2021/12/black-lp-poza-4-eng.mp4

Structura diamantata  Structura unica, anti-alunecare 3D permite o aderenta extraordinara chiar si in conditii dure de lucru.
Datorita texturii inovatoare in forma de piramida, mansoanele permit o prindere stabila pe orice unealta.
Rezistenta la virusuri  Manusile sunt conforme cu standardul american ASTM F1671 si cu standardul european EN ISO 374-5.
Avand teste in conformitate cu ambele standarde si obtinand rezultate pozitive ale testului de penetrare a bacteriofagului Phi X174 in conformitate cu EN ISO 16604, permite determinarea produsului ca oferind o protectie eficienta impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusurilor.
Interior confortabil  Modelul texturii diamantate 3D permite asigurarea circulatiei aerului in interiorul manusii, reducand astfel transpiratia mainilor si oboseala vizibila a mainilor utilizatorului.
Este o caracteristica distinctiva in comparatie cu alte manusi de protectie si medicale care nu au o suprafata sub forma unei structuri 3D.
Rezistenta la substante chimice  Manusile de protectie sunt clasificate ca echipament individual de protectie tip B cat III in conformitate cu Regulamentul privind echipamentul individual de protectie (UE) 2016/425.
Datorita acestui fapt, ele au o rezistenta chimica ridicata la substantele selectate, in conformitate cu cerintele EN ISO 374-1:2016. Rezistenta chimica permite utilizarea manusilor in medii expuse la contactul cu anumite substante chimice (lacuire, industria chimica si detaliere si reglare).
Potrivite pentru contactul cu alimentele  Contribuie la reducerea transmiterii contaminantilor de la mainile lucratorului la alimente, precum si de la alimente la mainile utilizatorului.
Datorita respectarii reglementarilor UE care permit manusilor sa lucreze in medii alimentare, este posibila utilizarea manusilor in industriile de prelucrare a alimentelor.
Precizia miscarii  Textura diamantata ofera o aderenta ferma, iar montarea manuala ajuta la sarcinile de precizie.
Operarea echipamentelor mobile  Datorita texturii 3D unice, este posibila operarea dispozitivelor mobile in orice conditii, fara a fi nevoie sa scoateti manusile in timpul lucrului.
Mai putina uzura  Manusile de protectie gogrip sunt mai groase decat manusile standard, permitand o munca mai indelungata in manusi in comparatie cu manusile standard din nitril.
Acest lucru duce la reducerea costurilor de reciclare si la economii de spatiu si costuri mici.
De 2 ori mai groase  Acest lucru permite manusilor sa atinga o rezistenta si o intindere ridicate.
In plus, datorita peretilor mai grosi, sunt potriviti pentru o munca mai lunga in conditii mai dure. Ideal pentru utilizare prelungita. Grosimea crescuta permite, de asemenea, obtinerea unei rezistente mai mari la substante chimice.
Culoare practica  O manusa de culoare neagra, ideala pentru lucrul in mediul de atelier.

https://youtu.be/k-c60gTuPjw

https://youtu.be/KV00aVlvLHE

https://youtu.be/NdW_2bTWMZQ

https://youtu.be/bfybdN4NTuo
Trimite mesaj
Din Gura in Gura