Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Dezinfectant final concentrat lichid Divosan Forte VT6 200L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

520625 lei Lei
Cod produs
DivosanF200L
Out Of stock
Descriere
Detergent dezinfectant puternic pe baza de acid peracetic Divosan Forte, 200 L Daca nu ati mai achizitionat acest produs de la noi, este obligatoriu sa completati si sa ne trimiteti Declaratia pentru precursori restrictionati de explozivi la adresa de email contact@horecabiz.ro. Comanda se expediaza doar dupa ce declaratia a ajuns la noi si este verificata.

Divosan Forte este un dezinfectant cu activitate ridicata de oxidare pe baza de acid peracetic, pentru utilizare in industria produselor alimentare, a bauturilor si din industria produselor de lactate.

Divosan Forte este o solutie stabilizata de acid peracetic (15%), care este nespumanta si care asigura o clatire usoara si completa.

Este un dezinfectant foarte eficient impotriva tuturor tipurilor de microorganisme, inclusiv bacterii, drojdii, fungi, spori si virusi, special conceput ca un dezinfectant terminal pentru utilizarea in sisteme automatizate CIP.

Instructiuni de utilizare:  Utilizati Divosan Forte la concentratii cuprinse intre 0.04-2% w/w (0.03-1.8%v/v), in functie de aplicatie.
Intotdeauna clatiti bine suprafetele dupa utilizare.
Pentru detalii specifice consultati procedurile de igienizare recomandate.

Caracteristici     Volum  200 L

Fisa cu date de securitate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura