Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2140)

Masina compacta de curatare prin injectie/extractie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3920714 lei Lei
Cod produs
10e1f43dba17
Out Of stock
Descriere
Masina compacta de curatare prin injectie/extractie, Taski Aquamat 45

Masina Taski Aquamat 45, pentru curatat, de marime medie bidirectionala.

Curatarea in profunzime prin injectie-extractie constituie metoda cea mai moderna de curatare optima a mochetelor si covoarelor dumneavoastra.

Aceasta garanteaza o durata mai lunga de utilizare a mochetelor indepartand murdaria profunda, dar pastrand aspectul acestora. Masina TASKI Aquamat 45 poate fi deplasata atat in fata, cat si in spate, asigurand un nivel maxim de exibilitate. Masina TASKI aquamat 45 este ideala pentru suprafetele si culoarele mochetate de dimensiuni medii.

Capacitatea rezervorului reduce numarul de opriri necesare pentru reumplere. Aspiratia puternica are drept rezultat un timp de uscare mai scurt. Pe langa posibilitatea de curatare prin injectie-extractie, masina TASKI Aquamat 45, este echipata cu o perie. Curatarea mecanica ofera rezultate mai bune si mai profunde. Manerul cu forma ergonomica favorizeaza utilizarea in mod confortabil, chiar si dupa folosire indelungata. Intretinerea se face extrem de usor: fantele mari ale rezervorului permit curatarea rapida si corespunzatoare, iar peria se poate demonta si monta foarte simplu.

Principalele caracteristici:

- Rezultate excelente de curatare in profunzime;

- Deplasare bidirectionala;

- Randament superior;

- Operare usoara;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura