Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Balsam rufe Clax Soft 2-in-1 53B1 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

87736 lei Lei
Cod produs
101107774
Out Of stock
Descriere
Clax Soft 2-in-1 53B1 20L

Clax Soft 2-in-1 este un neutralizant de alcalinitate/balsam de rufe, special conceput pentru a fi utilizat in spalatorii profesionale si spalatorii interne. Acest produs trebuie aplicat la ultima clatire pentru a neutraliza alcalinitatea reziduala.

Clax Soft 2-in-1 este un neutralizator de alcalinitate lichid avand proprietatile unui balsam de rufe, pe baza de acizi organici si saruri cuaternare de amoniu. Acizii organici sunt agenti de neutralizare eficienti fata de alcalii prezenti in apa de clatire si pe tesaturi, prevenind astfel ingalbenirea (sau uzura prin frecare a) tesaturilor. Ingredientul principal de neutralizare este acidul citric, care are un bun profil de biodegradabilitate. Clax Soft 2-in-1 contine, de asemenea, agenti cationici. Aceste ingrediente vor fi absorbite in tesatura si vor avea un efect de lubrifiere. In timpul procesului de uscare aceasta previne imbacsirea fibrelor individuale si acumularea electricitatii statice (in special pe fibrele sintetice). In plus, lubrifierea faciliteaza calcarea/netezirea. Clax Soft 2-in-1 poate fi folosit pentru cele mai multe tipuri de tesaturi, dar este deosebit de eficient pentru articolele plusate sau texturate, cum ar fi prosoapele.

Neutralizare eficienta a alcalinitati reziduale din apa de clatire sau de pe tesaturi

Biodegradabilitate excelenta

Previne ingalbenirea tesaturilor

Are proprietati bune de catifelare

Previne acumularea electricitatii statice pe tesaturile sintetice

Ofera un miros rezidual placut

The neutraliser should be applied in the last rinse of a wash extractor or in the last section of a continuous batch washer. The pH of the last quantity of drain water coming from the washer extractor, or of water from the press should be 6.0-6.5. For some classifications other pH guidelines should be followed.

P83020-Clax Soft 2-in-1 53B1-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura