Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Balsam de rufe Clax Deosoft Easy2Iron conc 57B1 10L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
101103051
Out Of stock
Descriere
Clax Deosoft Easy2Iron conc 57B1 10L - Balsam de rufe - usor de calcat, actiune de durata si efect de neutralizare a mirosurilor neplacute

Clax Deosoft Easy2Iron conc este un lichid de inmuiere a tesaturilor cu proprietati excelente de calcare usoara, tehnologie de neutralizare a mirosului neplacut si parfum de lunga durata. Produsul este special formulat pentru a fi utilizat in spalatorii comerciale si la domiciliu, fiind potrivit pentru aplicarea pe majoritatea tipurilor de tesaturi si poate fi dozat manual sau automat.

Clax Deosoft Easy2Iron conc este un balsam pentru tesaturi concentrat, pe baza de cationi biodegradabili, saruri de amoniu cuaternar. In solutia de spalare, acesti cationi incarcati pozitiv se fixeaza pe suprafata tesaturilor incarcata negativ. Odata fixat pe tesatura, cationul are un efect lubrifiant. In timpul procesului de uscare, acest lucru previne intrepatrunderea fibrelor individuale si acumularea de electricitate statica (in special pe fibrele sintetice). Clax Deosoft Easy2Iron conc contine materii prime speciale pentru a reduce sifonarea si pentru a facilita calcarea si calandrarea. Produsul a fost formulat cu un parfum modern de durata mai lunga, care lasa un miros placut pe tesaturi, si contine tehnologia de neutralizare a mirosurilor (ONT), care reactioneaza cu moleculele de mirosuri neplacute pentru a le inactiva. Acest lucru este mai eficient decat doar mascarea mirosurilor neplacute cu un parfum. Produsul ofera, de asemenea, protectie impotriva decolorarii culorilor inchise ale lenjeriei de pat, ceea ce face ca tesatura sa aiba un aspect mai nou si radiant pentru mai mult timp. Clax Deosoft Easy2Iron conc poate fi folosit pentru majoritatea tipurilor de tesaturi, dar este deosebit de eficient pentru tesaturile voluminoase, cum ar fi lenjeria de pat si de masa. De asemenea, confera o senzatie neteda si matasoasa pe tesaturile tesute sau tricotate plat.

Buna inmuiere a multor tipuri de tesaturi (prosoape, cearceafuri, lana, articole delicate, etc.)
Impiedica acumularea de electricitate statica pe tesaturile sintetice
Reduce sifonarea si faciliteaza calcatul si calandrarea
Imbunatateste ergonomia pentru calcatul manual datorita reducerii puterii musculare necesare
Confera un miros rezidual placut
Cu tehnologie ONT patentata pentru eliminarea foarte eficienta a mirosurilor neplacute
Pastreaza culorile, in special ale textilelor de culoare inchisa
Are la baza materii prime biodegradabile

Balsamul trebuie aplicat in ultima clatire a unei masini de spalat cu extractor sau in ultima sectiune a unei masini de spalat cu spalare continua.
Va rugam sa retineti ca acest produs NU trebuie utilizat pe: articole din microfibre de poliester - spre exemplu: echipamentele de protectie folosite in spatii igienico-sanitare, lenjerie de teatru hidrofuga si carpe/servetele de curatare din microfibre sau textile laminate, ca spre exemplu Gore-Tex.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura