Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Detergent Suma Drain GTS Plus 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120397 lei Lei
Cod produs
7514131
Out Of stock
Descriere
Suma Drain GTS Plus 20L - Preparat pentru intretinerea sistemelor de canalizare

Suma Drain GTS Plus este o formula biologica concentrata, conceputa pentru intretinerea preventiva a gurilor de scurgere, separatoarelor de grasimi si tratamentul sistemelor de canalizare, prevenind formarea depunerilor si eliminand mirosurile neplacute.

Suma Drain GTS Plus este o formula concentrata, care contine un amestec brevetat de specii microbiene care descompun deseurile organice precum grasimea, acizii grasi, proteinele, lipidele si carbohidratii. Utilizarea acestui produs reduce aparitia mirosurilor neplacute. Acesta degradeaza acizii grasi cu lant lung care sunt cunoscuti a fi persistenti in mediu, cauzand majoritatea problemelor de intretinere si tratament. Suma Drain GTS Plus este un produs ecologic care nu deterioreaza tevile de canalizare si separatoarele si este compatibil cu sistemele de tratament al canalizarilor.

Previne formarea depunerilor de grasime in sistemele de canalizare
Elimina mirosurile neplacute din sistemul de canalizare
Un produs natural, nepericulos, ecologic si sigur pentru utilizare
Formulat special pentru gurile de scurgere si unitatile de productie a alimentelor

Intretinere:

Dozati zilnic 300-700 ml Suma Drain GTS prin sistemul de dozare automata Diversey in sistemul de canalizare/separatorul de grasimi. De preferinta, adaugati produsul in amonte de separatorul de grasimi dupa curatarea de la finalul zilei de munca. Dozele tipice in raport cu dimensiunile separatorului de grasimi:

500 litri, doza de 300-400ml/zi
500-1000 litri, doza de 400-600ml/zi
1000 litri, doza de 700 ml/zi

In general, pentru performanta optima in sistemele de canalizare din institutii, doza este de 1-2 ml per separator pe zi.

Tratament initial la prima aplicare:

Diluati 3 litri de Suma Drain GTS cu 12 litri de apa calda. Aplicati aceasta solutie in toate tevile de canalizare din unitate si distribuiti in toate gurile de scurgere din pardoseala din zona bucatariei. Aceasta va duce la o reducere a mirosului in toata unitatea intr-un interval de 12-24 ore si va asigura o cultura adecvata pentru eficacitate.
In primele 7-10 zile dozati 500-700 ml pe zi in sistemul de canalizare prin sistemul de dozare Diversey pentru a intemeia coloniile bacteriene necesare. Adaugati produsul in amonte de separatorul de grasimi. De preferinta, adaugati Suma Drain GTS dupa curatarea de la finalul zilei de munca.
Consultati sectiunea intretinere generala.

Fisa de date de securitate P93859-Suma Drain GTS Plus-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura