Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Detergent pudra Clax DS Desotherm 3ZP13 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84526 lei Lei
Cod produs
100859276
Out Of stock
Descriere
Clax DS Desotherm 3ZP13 20kg - Detergent pudra pentru dezinfectia chemotermica a lenjeriei.

Clax DS Desotherm este un detergent principal complet, fara fosfati, cu proprietati dezinfectante, special conceput pentru utilizare in spalatorii comerciale si interne. Produsul a fost dezvoltat pentru dozare automata si manuala si se poate aplica indiferent de duritatea apei. Clax Desotherm este adecvat pentru spalarea tuturor tesaturilor albe din bumbac si amestec de poliester si bumbac si a articolelor cu culori rezistente la spalare.

Clax DS Desotherm este un detergent pudra enzimatic, fara fosfati, conceput pe baza unui amestec eficient de surfactanti, agenti sechestranti ai duritatii apei, agenti anti-gri si anti-coroziune. Produsul contine, de asemenea, un sistem de inalbire la temperatura medie. Astfel, produsul este excelent pentru inlaturarea petelor de grasime/ulei, precum si pentru indepartarea particulelor de murdarie. Acesta poate fi utilizat la cele mai frecvente niveluri de duritate a apei fara a-si pierde performantele de spalare. Produsul si-a dovedit eficienta de dezinfectare la temperaturi de 40 C si peste.

Eficienta de dezinfectare a fost demonstrata de teste externe EN, DGHM si RKI. Clax DS Desotherm este un detergent principal cu doza unica, care se poate folosi pentru spalarea tesaturilor in cadrul spitalelor si altor unitati de asistenta medicala, precum si pentru spalarea lenjeriei in hoteluri si a imbracamintei de lucru.

Performante excelente pentru o gama larga de pete si tipuri de murdarie
Confera un nivel optim de inalbire a rufelor, impiedica innegrirea
Inalbire eficienta la temperatura medie (deteriorare minima a tesaturii)
Eficient pentru pete cauzate de produse proteice (de exemplu, pete de sange si de mancare)
Previne coroziunea pieselor masinii
Asigura dezinfectarea la temperaturi de 40 C si peste

Fisa de date de securitate K00347-Clax DS Desotherm 3ZP13-ro-RO.pdf Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura