Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Detergent ecologic Clax Plus Pur-Eco 33C1 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99466 lei Lei
Cod produs
101107319
Out Of stock
Descriere
Clax Plus Pur-Eco 33C1 20L - Detergent ecologic fara inalbitor

Clax Plus PE este un detergent lichid enzimatic complet, special formulat pentru utilizarea in spalatoriile profesionale, comerciale si din spitale. Produsul a fost conceput pentru dozarea manuala si automata, putand fi aplicat in apa cu duritate medie si mare, la temperaturi de 30-60 oC. Clax Plus PE este adecvat pentru spalarea tuturor articolelor (colorate) din bumbac si poliester-bumbac (amestec). Pentru aplicatiile care necesita inalbire/dezinfectare, Clax Plus PE trebuie utilizat cu un inalbitor/dezinfectant la temperaturi scazute, pentru a obtine economii maxime de energie electrica si de apa si prelungirea duratei de viata a rufelor.

Clax Plus PE este un produs slab alcalin si bland, bazat pe un amestec eficient de agenti tensioactivi, agenti de fixare a duritatii apei, agenti anti-grisare si enzime. Sistemul de constructie fara fosfati asigura o concentratie scazuta de ioni de duritate a apei si, in consecinta, previne precipitarea componentelor detergentului. Clax Plus PE a fost formulat cu un amestec de agenti tensioactivi care asigura o buna indepartare a particulelor si a murdariei grase/uleioase. Prezenta enzimelor proteolitice duce la degradarea proteinelor, facilitand astfel indepartarea eficienta si tintita a murdariei proteice, cum ar fi sangele si petele alimentare. Clax Plus PE este utilizat pentru curatarea tesaturilor (colorate) din spitale si alte unitati sanitare, hoteluri si restaurante. In plus, produsul este potrivit pentru spalarea mopurilor si carpelor din microfibra si a altor produse delicate, deoarece nu contine inalbitor

Performanta excelenta pe o gama larga de pete si tipuri de murdarie
Previne incaruntirea lenjeriei; stabilizarea particulelor de murdarie in lichidul de spalare
Eficienta in cazul murdariei proteice (de exemplu, petele de sange si de alimente)
Adecvat pentru spalarea rufelor delicate, a rufelor colorate si a mopurilor si carpelor din microfibre
Sigur de utilizat pe carpe si mopuri din microfibra
Fara fosfati si eco-certificat

Pentru articole foarte murdare si pentru utilizarea Clax Plus PE in combinatie cu un inalbitor/dezinfectant, contactati reprezentantul Diversey local.

Pentru cele mai bune rezultate:

Utilizati apa dedurizata,
Separati articolele din poliester si bumbac de alte articole si spalati-le separat,
Separati articolele albe de cele colorate,
Subsortati in articole usor, mediu si foarte murdare.

Fisa de date de securitate  K02057-Clax Plus Pur-Eco-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura