Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Detergent ecologic fara inalbitor Clax Plus G 33C1 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99466 lei Lei
Cod produs
100863246
Out Of stock
Descriere
Clax Plus G 33C1 20L - Detergent ecologic fara inalbitor

Clax Plus G este un detergent lichid enzimatic complet, special formulat pentru utilizarea in spalatoriile profesionale, comerciale si din spitale. Produsul a fost conceput atat pentru dozarea manuala, cat si automata, si poate fi aplicat in apa cu duritate medie si apa dura, la temperaturi de 30-60 C.

Clax Plus G este adecvat pentru spalarea tuturor articolelor (colorate) din bumbac si poliester-bumbac (amestec). Pentru aplicatiile care necesita inalbire/dezinfectare, Clax Plus G trebuie utilizat cu un inalbitor/dezinfectant la temperaturi scazute, pentru a obtine economii de energie electrica si de apa maxime si prelungirea duratei de viata a rufelor.

Clax Plus G este un produs cu alcalinitate redusa, delicat, conceput pe baza unui amestec eficient de surfactanti, complexanti, agenti anti-imbacsire si enzime. Sistemul fara fosfati asigura reducerea duritatii apei de spalare si previne precipitarea componentelor detergente. Clax Plus G contine un amestec de surfactanti cu scopul de a asigura o buna indepartare a petelor grase si uleioase. Includerea unei enzime proteolitice faciliteaza indepartarea tintita eficienta a depunerilor proteice, precum sangele si petele de origine alimentara. Clax Plus G este utilizat pentru curatarea articolelor textile (colorate) din spitale si alte institutii medicale, hoteluri si restaurante. In plus, produsul este adecvat pentru spalarea mopurilor si lavetelor din microfibre si a altor articole textile delicate, deoarece nu contine inalbitor.

Performante excelente pentru o gama larga de pete si tipuri de murdarie
Impiedica imbacsirea rufelor; stabilizarea particulelor de murdarie in solutia de spalare
Foarte eficient impotriva depunerilor proteice (de exemplu, pete de sange si resturi alimentare)
Adecvat pentru spalarea articolelor textile delicate, a articolelor colorate si a mopurilor si lavetelor din microfibre
Se poate folosi in conditii de siguranta pentru spalarea lavetelor si mopurilor din microfibre
Nu contine fosfati si este eco-certificat

Fisa de date de securitate  P84678-Clax Plus G 33C1-ro-RO.pdf  Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura