Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Crema maini Lapr Collection Oriental Lemon Tea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5301 lei Lei
Cod produs
100934576
Out Of stock
Descriere
Lape Collection Oriental Lemon Tea Hand & Body Lotion 2x5L - Crema pentru maini si corp cu parfum de ceai oriental cu lamaie

Colectia Lape confera eleganta camerei de baie pentru oaspeti. Furnizata in flacoane de 300 ml cu cap de pompare, compozitia delicata a colectiei Lape infrumuseteaza orice camera de baie de designer si ii cucereste atat pe barbati, cat si pe femei.

Crema pentru maini si corp cu parfum de ceai oriental cu lamaie din colectia Lape trateaza pielea, lasand-o moale si catifelata dupa utilizare.

Este nevoie de o cantitate mica pentru a acoperi mainile, fiind absorbita rapid si cu usurinta in piele. Crema pentru maini si corp cu parfum de ceai oriental cu lamaie din colectia Lape imbunatateste calitatea ambiantei din camera de baie, raspandind un parfum placut si reconfortant in aer de fiecare data cand este folosita. Parfumul persista pe piele dupa utilizare, amintindu-le utilizatorilor in mod subtil si in repetate randuri de experienta lor de ingrijire a mainilor. Clientii se vor simti rasfatati de aspectul, parfumul si senzatia luxurianta a colectiei Lape si vor face o asociere placuta intre experienta lor in calitate de oaspeti si unitatea dumneavoastra. Crema pentru maini si corp cu parfum de ceai oriental cu lamaie din colectia Lape  poate fi utilizata impreuna cu sapunul cu parfum de ceai oriental cu lamaie pentru a completa gama din camera de baie si a va incanta clientii. Ambele produse nu contin ftalati, parabeni si triclosan. Cremele pentru maini si corp din colectia Lape pot fi reumplute. Rezervele va permit sa umpleti flacoanele de 300 ml in situ, fara sa varsati crema sau sa faceti murdarie. Solutia de reumplere asigura mentinerea costurilor reduse, iar oaspetii dumneavoastra vor beneficia intotdeauna de flacoane pline cu crema pentru maini. Flacoanele noastre cu cap de pompare sunt complet reciclabile, reumplerea acestor flacoane creand o solutie ecologica durabila.

Parfum de ceai oriental cu lamaie

Contine ingrediente pentru tratarea pielii

Ingrediente sigure si durabile

Flacon cu design modern

Posibilitate de reumplere si reciclare

Poate fi utilizata impreuna cu sapunul cu parfum de ceai oriental cu lamaie Lape

Suport de perete disponibil

Biodegradabil si provenit din surse ecologice

Testat pentru compatibilitate cu pielea (test epicutanat)

Aroma raspandita imbunatateste experienta dusului/baii la fiecare utilizare si persista pe piele, amintindu-va in repetate randuri de parfumul reconfortant.

Amestecul unic de ingrediente hidrateaza delicat mainile, lasandu-le catifelate si bine ingrijite.

Testul epicutanat a demonstrat compatibilitatea foarte buna cu pielea a produselor din cadrul colectiei Lape.

Deoarece nu contine ingrediente nedorite precum ftalati, parabeni si triclosan, colectia Lape va ingrijeste cu adevarat pielea.

Stilul clasic al colectiei Lape se potriveste cu orice camera de baie de designer, integrandu-se cu usurinta intr-un decor variat.

Flacoanele complet reciclabile isi pot creste durabilitatea prin utilizarea optiunii de reumplere. Reumplerea mentine costurile scazute, reduce cantitatea de deseuri si va permite pastrarea flacoanelor la capacitate maxima si a aspectului placut al camerei de baie.

Oferind un sapun si o crema pentru maini cu acelasi parfum de ceai oriental cu lamaie, puteti crea o gama completa a camerei de baie care va face clientii sa se simta rasfatati si ingrijiti.

Clientii se pot bucura de experienta colectiei Lape in diverse locuri, de ex.: de la camerele de hotel si bai pana la unitatile de relaxare/SPA.

Datorita consolelor blocabile de montare pe perete, Colectia Lape ramane acolo unde o instalati; astfel, camera de baie ramane ordonata, iar clientii pot gasi cu usurinta produsul cand au nevoie de el.

Fisa de date de securitate K00033-LAPE Collection Hand _ Body
Trimite mesaj
Din Gura in Gura