Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Detergent detartrant puternic pe baza de acid azotic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35086 lei Lei
Cod produs
7516897
Out Of stock
Descriere
Detergent detartrant puternic pe baza de acid azotic, Acidplus 20 L Daca nu ati mai achizitionat acest produs de la noi, este obligatoriu sa completati si sa ne trimiteti Declaratia pentru precursori restrictionati de explozivi la adresa de email contact@horecabiz.ro. Comanda se expediaza doar dupa ce declaratia a ajuns la noi si este verificata.

Acidplus este detergent-detartrant puternic pe baza de acid azotic cu inhibitori de fumegare si cu spumare redusa, pentru indepartarea depunerilor grele, adecvat pentru utilizarea intr-o gama larga de aplicatii CIP in industria alimentara si a bauturilor.

Instructiuni de utilizare:

Acidplus este de obicei utilizat pentru aplicatii CIP la concentratii cuprinse intre 0.5 4% w/w (0.4 3.1% v/v) pentru detartrare, in functie de aplicatie si de nivelul depunerii de piatra. Temperatura de utilizare nu trebuie sa depaseasca 80 C pentru a evita deteriorarea garniturilor de etansare.

IMPORTANT: Concentratia exacta, timpul si de temperatura de utilizare a produsului Acidplus va depinde de tipul aplicatiei.

Caracteristici    

Capacitate  20 L

Fisa cu date de securitate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura