Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Dezinfectant concentrat Divosan Hypochlorite VT3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

314 lei Lei
Cod produs
DivosanHypVT3-20L
Out Of stock
Descriere
Divosan Hypochlorite VT3, Dezinfectant concentrat pentru Suprafete, 20 L Produs delistat - nu se mai comercializeaza in Romania.

Divosan Hypochlorite este un dezinfectant oxidant foarte eficient, pe baza de hipoclorit de sodiu, recomandat pentru igienizarea suprafetelor in industria alimentara, industria bauturilor si in industria de prelucrare a laptelui.

Divosan Hypochlorite a fost avizat pentru productie si comercializare pe baza unei evaluari de risc toxicologic de catre Safety and Environmental Assurance Centre (SEAC), din cadrul Centrului Global al grupului JohnsonDiversey, prin avizul nr. DL10438, fiind declarat ca sigur in utilizarea pe suprafetele cu contact alimentar.

Proprietati de baza:

Divosan Hypochlorite este un preparat concentrat pe baza de hipoclorit de sodiu, continand agenti de stabilizare aditionali pentru a spori eficienta si termenul de valabilitate.

Este un dezinfectant foarte eficient impotriva tuturor tipurilor de micro-organisme cum ar fi bacteriile, drojdiile, fungicidele, sporii si virusii.

Divosan Hypochlorite este utilizat ca un dezinfectant final in aplicatiile CIP. Are de asemenea si proprietati de odorizare si curatare a petelor.

Divosan Hypochlorite este adecvat utilizarii manuale, prin imersie, prin pulverizare sau nebulizare (cetuire), dar si in aplicatiile automate CIP.

Avantaje:
Eficienta dezinfectanta foarte ridicata pentru igienizare in industria alimentara
Adecvat utilizarii pe o gama larga de suprafete
Actiune oxidanta puternica, dar si actiune de curatare a petelor si de odorizare
Nespumant si usor de clatit
Eficient atat in apa moale cat si in apa dura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura