Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Balsam de rufe Clax Revoflow Deosoft Breeze 54X1 2x4L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

191783 lei Lei
Cod produs
7521157
Out Of stock
Descriere
Clax Revoflow Deosoft Breeze 54X1 2x4L - Balsam de rufe actiune de durata si efect de neutralizare a mirosurilor neplacute
Clax Revoflow Deosoft Breeze este un balsam de rufe foarte concentrat, cu tehnologie de eliminare a mirosurilor neplacute, special conceput pentru spalatorii profesionale. Adecvat pentru sistemul Clax Revoflow.

Clax Revoflow DEOSOFT BREEZE este un balsam de rufe foarte concentrat, pe baza de agenti cationici biodegradabili. In solutia de spalare acesti agenti cationici incarcati pozitiv se fixeaza prin adsorbtie pe suprafata incarcata negativ a tesaturilor creand un efect de lubrifiere a tesaturii. In timpul procesului de uscare acesta previne infundarea si acumularea de electricitate statica. Clax Revoflow DEOSOFT BREEZE contine un parfum elegant, persistent, care aduce un plus de prospetime tesaturilor. Produsul incorporeaza, de asemenea, tehnologia O.N.T. de dezodorizare activa. Aceasta tehnologie reactioneaza cu mirosurile neplacute de tipul urinei, care cateodata raman pe tesaturi chiar si dupa spalare. Nu mascheaza mirosurile neplacute ci elimina permanent moleculele care transporta aceste mirosuri neplacute. Clax Revoflow DEOSOFT BREEZE poate fi folosit pe majoritatea tipurilor de tesaturi, dar este deosebit de eficient pentru tesaturile pufoase sau texturate, cum ar fi prosoapele. De asemenea, confera un aspect matasos si catifelat materialelor tesute sau tricotate.

Capacitate excelenta de catifelare pentru diverse tipuri de tesaturi (prosoape, cearsafuri, lana, articole delicate)
Formula foarte concentrata minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator
Previne acumularea electricitatii statice pe tesaturile sintetice
Ofera un miros rezidual placut
Incorporeaza tehnologia O.N.T. de dezodorizare activa care elimina eficient mirosurile neplacute
Poate fi dozat utilizand sistemul inovator Clax Revoflow

Fisa de date de securitate        P84952-Clax Revoflow DEOSOFT BREEZE 54X1-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura