Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Inalbitor pe baza de oxigen Clax Bright bleach 44A1 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16821 lei Lei
Cod produs
7511880
Out Of stock
Descriere
Clax Bright bleach 44A1 20L - Inalbitor pe baza de oxigen la temperaturi scazute, pentru rufe colorate

Clax Bright este un inalbitor special formulat pentru utilizarea in spalatoriile profesionale si in spalatoriile comerciale. Produsul trebuie aplicat in faza de spalare principala, la temperaturi intre 40 si 50 C, pe orice tip de tesaturi (exceptand articolele din lana sau din nailon).

Clax Bright este un sistem de inalbire bine stabilizat, eficient, utilizat la temeperaturi scazute-medii pe baza de acid ftalimidoperoxihexanoic. Vascozitatea redusa permite pomparea usoara, asigurand o dozare optima. Clax Bright poate fi aplicat pe orice tip de tesaturi (exceptand lana si nailonul), inclusiv pe articole colorate. Pentru o inalbire economica (economie de energie), temperatura si pH-ul solutiei de spalare trebuie sa fie de 40 C si respectiv un pH de 9,2 x 9,5 (pH la punctul de dozare). Atunci cand este utilizat conform recomandarilor, produsul conduce la minimizarea riscului de deteriorare a fibrelor si de decolorare. Clax Bright asigura o buna igienizare daca sunt respectate conditiile de temperatura, pH si timp de contact (a se vedea Instructiunile de utilizare). Clax Bright face parte din sistemul de spalare la temperaturi scazute impreuna cu Clax Plus si se compune dintr-un detergent pentru pre-spalare/spalare principala si un inalbitor. Acest sistem a demonstrat rezultate excelente de curatare pe imbracamintea alba de lucru, articolele din restaurante/bucatarii si spitale. In plus, spalarea la temperaturi scazute duce la reducerea consumului de apa avand drept rezultat economii semnificative privind costurile.

Produs excelent pentru indepartarea petelor, adecvat tuturor tipurilor de tesatura (cu exceptia nailonului si lanii), inclusiv articolelor colorate.
Asigura inalbirea la temperaturi joase, contribuind la economisirea energiei consumate si la prelungirea duratei de viata a tesaturilor
Produce deteriorari minime ale tesaturii rezultand astfel costuri reduse de inlocuire a acestora.
Asigura o buna igienizare
Ca parte a sistemului de spalare la temperaturi scazute duce la reducerea consumului de energie si apa (economii privind costurile)
Temperatura efluentului si pH-ul final al solutiei de spalare se incadreaza cu cerintele de mediu

Clax Bright delivers cost-effective bleach performance, together with the recommended pre-wash and main-wash detergents.
The pH of the washsolution should be between 9.2 and 9.5 prior to dosing of the bleach product (if pH is 9.5, pH should be adjusted with acetic acid). Good pH control is essential.
Avoid peroxide containing reclaim water in the prewash. This may lead to reduced cleaning performance.
Avoid the presence of sodium bisulphite in the mainwash.

Fisa de date de securitate  P84774-Clax Bright bleach 44A1-ro-RO.pdf  Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura