Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Inalbitor pudra pe baza de clor Clax Activ conc 42C1 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76403 lei Lei
Cod produs
7522351
Out Of stock
Descriere
Clax Activ conc 42C1 10kg - Inalbitor pudra pe baza de clor activ pentru temperaturi joase.

Clax Activ Conc este o pulbere pentru indepartarea petelor, special conceputa pentru utilizare in spalatoriile profesionale, in spalatoriile unitatilor sanitare si in spalatoriile interne. Produsul trebuie aplicat in etapa de clatire, la temperaturi intre 40 si 60 C, pe orice tip de tesaturi albe si pe anumite tesaturi colorate.

Clax Activ Conc este un sistem eficient de inalbire la temperaturii medii, bazat pe izocianurati clorurati, saruri alcaline si agenti de stabilizare a inalbitorilor. Dizolvarea izocianuratilor conduce la formarea de hipoclorit. Prezenta sarurilor alcaline reduce posibilele mirosuri neplacute. Acest produs poate fi aplicat pe toate tipurile de tesaturi albe. Nu trebuie utilizat pentru spalarea articolelor colorate, cu exceptia materialelor compatibile cu clorul destinate salilor de operatie.

Pentru a obtine o performanta buna de inalbire si, in acelasi timp, pentru a reduce la minimum deteriorarea materialului, temperatura solutiei de spalare trebuie sa fie cuprinsa, in mod ideal, intre 40 si 60 C, iar pH-ul trebuie sa fie mai mare de 10. Asigurati-va ca produsul Clax Activ Conc este bine dizolvat; particulele izocianurate nedizolvate adsorbite in tesaturi pot provoca perforatii. Clax Activ Conc asigura o igienizare buna, cu conditia ca temperatura si pH-ul sa fie corecte si sa se respecte timpul de contact.

Retineti ca acest tip de inalbitor nu trebuie aplicat pe tesaturile cu pete de clorhexidina. In plus, evitati contactul clorului cu produsele care contin enzime in solutia de spalare. Enzimele vor fi inactivate de clor.

Produs excelent de indepartare a petelor de pe toate tipurile de tesaturi albe
Reduce semnificativ riscul deteriorarii fibrelor textile, atunci cand este utilizat conform recomandarilor
Asigura o buna igienizare

Fisa de date de securitate  P83498-Clax Activ conc 42C1-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura