Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Detergent enzimatic pentru membrane Divos E2 VM62 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
101108051
Out Of stock
Descriere
Divos E2 VM62 20L - Detergent enzimatic pentru membrane Divos E2 este un detergent enzimatic de noua generatie pentru indepartarea murdariei proteice de pe membranele MF, UF, NF si RO.

.
Divos E2 functioneaza cel mai bine in combinatie cu tamponul Divos B2.

.
Divos E2 poate fi utilizat in multe F
Divos E2 este potrivit pentru utilizare pe toate tipurile de membrane MF, UF, NF si RO.

.
Divos E2 este utilizat pentru aplicatii in domeniul produselor lactate, al bauturilor si farmaceutice.

.
Divos E2 este foarte eficient in eliminarea murdariei de proteine atunci cand este utilizat impreuna cu tamponul Divos B2.

.
Adecvat pentru toate tipurile relevante de membrane MF, UF, NF si RO si aprobat pentru utilizare de catre principalii OEM.

.
Da performante de curatare foarte eficiente din punct de vedere al costurilor. Imbunatateste eficacitatea curatarii, imbunatatind productivitatea si calitatea produsului final.

.
Divos E2 este un agent de curatare enzimatica a membranelor, utilizat de obicei la concentratii de 0,1-0,3 % g/g (0,1-0,3 % v/v) la 30-50C, timp de mai multe ori, in functie de curatarea prin circulatie sau prin imersie si in functie de tipul de membrana si de murdaria care trebuie indepartata. Divos E2 se utilizeaza intotdeauna in combinatie cu alte produse Divos, de preferinta Divos B2. Temperatura si pH-ul la care se utilizeaza Divos E2 depind de temperatura de curatare si de toleranta la pH a membranei. Solutiile care contin Divos E2 trebuie clatite temeinic dupa utilizare pentru a le indeparta de pe toate suprafetele care intra in contact cu alimentele si bauturile. Divos E2 se utilizeaza in aplicatii automate si se dozeaza automat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura