Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Aditiv pentru indepartare grasime Clax Build forte 12C1 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

92778 lei Lei
Cod produs
101101595
Out Of stock
Descriere
Clax Build forte 12C1 20L - Aditiv pentru indepartarea grasimii compatibil cu apa dura
Clax Build forte este un aditiv lichid alcalin complexant, formulat pe baza unui amestec de alcalii si complexanti, destinat utilizarii in apa dura ( 250 ppm).

Clax Build forte este un aditiv puternic pentru cresterea alcalinitatii si puterii de complexare a solutiilor de spalare, bazat pe un amestec de alcalii, complexanti si agenti anti-redepunere. Sistemul puternic de complexare asigura reducerea duritatii apei, prevenind astfel precipitarea sarurilor de calciu si magneziu ale unor componente ale detergentului, pe fibra textila. Astfel, acest sistem functioneaza si ca agent anti- redepunere, prin prevenirea formarii si depunerii de saruri datorate apei dure, pe materiale textile. In plus, alte ingrediente cu proprietati anti-redepunere au fost incluse in produs. Clax Build forte se aplica de obicei in combinatie cu un promotor de detergenta, pe baza de surfactanti. Aceste produse combinate cu inalbitor ofera un sistem puternic, care poate fi utilizat pentru curatarea tesaturilor din spitale si alte institutii de asistenta medicala. Utilizat in combinatie cu un detergent pentru spalarea principala, Clax Build forte creste puterea de spalare asupra articolelor foarte murdare prin ridicarea pH-ului solutiei de spalare si a capacitatii de acumulare (complexarea duritatii apei).

Imbunatateste capacitatea de indepartare a murdariei, in special a celei de natura proteica sau a grasimilor (de exemplu, de pe articolele din restaurante si bucatarii) cand este utilizat impreuna cu un promotor de detergenta sau cu un detergent pentru spalare principala.
Previne imbacsirea tesaturilor prin stabilizarea murdariei in solutia de spalare.
Creste puterea de spalare prin slabirea interactiunii fizice dintre fibra si murdarie.

Fisa de date de securitate        P84995-Clax Build forte 12C1-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura