Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Aditiv alcalin complexant Clax Build 12B1 20L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79015 lei Lei
Cod produs
101102042
Out Of stock
Descriere
Clax Build 12B1 20L - Aditiv alcalin complexant pentru spalarea tesaturilor in apa cu duritate medie

Clax Build este un aditiv lichid alcalin avand la baza un amestec alcalii si sechestranti (agenti de dedurizare a apei), pentru utilizarea in apa cu duritate medie-ridicata (125 - 250 ppm).

Clax Build este un aditiv puternic bazat pe un amestec echilibrat de alcalii, sechestranti de duritate a apei si agenti anti-imbacsire. Sistemul puternic de complexare asigura reducerea duritatii apei de spalare si previne precipitarea componentelor detergente. In acest fel, acest sistem functioneaza si ca agent anti-imbacsire, prin prevenirea formarii si depunerii de saruri datorate apei dure, pe materiale textile. Clax Build se aplica de obicei in combinatie cu un promotor de detergenta pentru indepartarea petelor. Aceste produse combinate cu inalbitor ofera un sistem puternic, care poate fi utilizat pentru curatarea tesaturilor din spitale si alte institutii de asistenta medicala. Utilizat in combinatie cu un detergent pentru spalarea principala, Clax Build creste puterea de spalare asupra articolelor foarte murdare prin ridicarea ph-ului solutiei de spalare.

Imbunatateste capacitatea de indepartare a murdariei, in special a celei de natura proteica sau a grasimilor (de exemplu, de pe articolele din restaurante si bucatarii).
Impiedica imbacsirea rufelor, stabilizarea particulelor de murdarie in solutia de spalare. Creste puterea de spalare prin slabirea interactiunii fizice dintre fibra si murdarie.

Fisa de date de securitate  P85733-Clax Build 12B1-ro-RO.pdf  Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura