Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1968)

Aditiv de spalare alcalin Clax Revoflow ALC 10X1 3x4kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76597 lei Lei
Cod produs
7514540
Out Of stock
Descriere
Clax Revoflow ALC 10X1 3x4kg - Aditiv de spalare alcalin superconcentrat, dedurizant.

Clax Revoflow ALC este un aditiv alcalin foarte concentrat, fara fosfati, conceput special pentru utilizarea in spalatoriile profesionale. Produsul este recomandat a fi utilizat impreuna cu sistemul de dozare Revoflow pentru a asigura operatiuni sigure si eficiente.

Clax Revoflow ALC este un aditiv alcalin foarte concentrat ce contine un amestec de ingrediente alcaline eficiente care cresc rapid nivelul de alcalinitate al solutiei de spalare pentru a imbunatati performanta procesului de spalare si reducere a petelor de grasime si a particulelor de murdarie la temperaturi ridicate. Produsul este conceput pentru a fi utilizat impreuna cu alte produse Clax Revoflow pentru a asigura un rezultat optim. Pe langa faptul ca ingredientele maresc nivelul de alcalinitate si, implicit, performanta procesului de spalare, acestea, totodata, protejeaza si fibrele si evita deteriorarea acestora cauzata de procesul de spalare si, prin urmare, creste durata de viata a lenjeriilor.

Sporeste indepartarea petelor de grasime si a particulelor de murdarie prin cresterea nivelului de alcalinitate din solutia de spalare
Contine ingrediente care previn deteriorarea lenjeriilor ce are loc din cauza nivelurilor ridicate de alcalinitate
Imbunatateste performanta de spalare la temperaturi ridicate
Produsul nu contine fosfati
Pudra foarte concentrata ce reduce semnificativ impactul asupra mediului
Produsul poate fi dozat prin intermediul sistemului inovator Clax Revoflow

Utilizati sistemul Clax Revoflow pentru a doza produsul in masina de spalat. Cel mai bun rezultat pentru indepartarea proteinelor poate fi obtinut daca Clax Revoflow ALC este dozat in pre-spalare. In cazul in care eliminarea grasimilor reprezinta o problema, este mai bine sa se dozeze la temperaturi mai ridicate in spalarea principala.

Fisa de date de securitate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura