Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1969)

Aditiv pentru indepartarea grasimii Clax Saturn 12G1 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10519 lei Lei
Cod produs
100987480
Out Of stock
Descriere
Clax Saturn 12G1 20kg - Aditiv pentru indepartarea grasimii compatibil cu apa dura

Clax Saturn este un detergent de rufe pentru spalarea principala, special conceput pentru a fi utilizat in spalatorii comerciale si profesionale. Produsul poate fi utilizat pentru toate nivelurile de duritate a apei si este adecvat pentru spalarea tesaturilor din bumbac si din amestec de poliester si bumbac foarte murdare.

Clax Saturn este un produs extrem de alcalin cu o formula speciala, bazat pe un amestec de sapun, surfactanti nonionici, agenti complexanti, saruri alcaline, agenti anti-imbacsire si anti-coroziune. Sistemul puternic pe baza de fosfati reduce duritatea apei de spalare si previne precipitarea componentelor detergente. Fosfatii actioneaza si ca agenti anti-imbacsire, prin mentinerea particulelor de murdarie in suspensie (previne redepunerea). Alte ingrediente cu proprietati anti-redepunere au fost incluse, de asemenea, in produs. Formula Clax Saturn contine silicati, care sunt principala sursa de alcalinitate si functioneaza ca agenti de stabilizare a inalbitorilor si anti-coroziune. Produsul contine, de asemenea, un inalbitor optic care asigura un alb de lunga durata si agenti suplimentari de stabilizare a inalbitorilor. Clax Saturn se aplica de obicei in combinatie cu un promotor de detergenta pe baza de surfactanti. Aceasta combinatie de produse conduce la indepartarea excelenta si la dispersia petelor de grasime/ulei. Combinate cu inalbitor, aceste produse ofera un sistem puternic, care poate fi utilizat pentru curatarea echipamentelor de lucru foarte murdare din industria alimentara, abatoare, pescarii etc. Un alt beneficiu important al Clax Saturn il constituie faptul ca permite omiterea etapei de prespalare, ceea ce duce la economii semnificative de apa, energie si timp. Diversey mentine standarde ridicate de siguranta publica si de mediu in intreaga lume. Contactati directorul tehnic sau reprezentantul de vanzari local pentru orice intrebare sau observatii referitoare la profilul de siguranta publica si de mediu al produselor Diversey.

Performanta excelenta in cazul echipamentelor de lucru foarte murdare
Previne ingalbenirea si imbacsirea fibrelor; stabilizeaza particulele de murdarie in solutia de spalare
Asigura un alb de lunga durata
Economiseste apa, energie si timp atunci cand este utilizat pentru spalarea echipamentelor de lucru murdare de ulei mineral (prin omiterea etapei de pre-spalare)
Previne coroziunea pieselor masinii

Fisa de date de securitate K00106-Clax Saturn 12G1-ro-RO.pdf   Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura