Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Furnizor horeca

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2131)

Detergent - premium, cu inalbitor Clax Revita 35B1 20kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51314 lei Lei
Cod produs
101105910-1
Out Of stock
Descriere
Clax Revita 35B1 20kg - Detergent - premium, cu inalbitor
Clax Revita este un detergent de rufe complet pentru spalarea principala, special conceput pentru a fi utilizat in spalatorii comerciale si in spalatorii la sediul clientului. Produsul a fost dezvoltat pentru dozare automata si manuala si poate fi aplicat in apa dedurizata sau cu duritate medie. Clax Revita este adecvat pentru spalarea tuturor tesaturilor albe din bumbac si din amestec de poliester si bumbac, precum si a articolelor cu culori rezistente la spalare.

Clax Revita este un detergent pudra enzimatic fara fosfati, conceput pe baza unui amestec eficient de surfactanti, agenti sechestranti ai duritatii apei, agenti anti-imbacsire si anti-coroziune, saruri alcaline si un sistem de inalbire la temperatura medie. Amestecul echilibrat de surfactanti asigura indepartarea excelenta a petelor grase/uleioase si a particulelor de murdarie, precum si dispersarea componentelor murdariei. In produs au fost incluse si ingrediente cu proprietati anti-redepunere si anti-incrustare. Clax Revita a fost, de asemenea, formulat cu silicati, care functioneaza ca agenti anticorozivi, si inalbitor optic, care confera tesaturilor un alb imaculat, de lunga durata.

Produsul contine un sistem de inalbire pentru aplicare la temperatura medie (40 - 70C) si agenti de stabilizare a inalbirii, prevenind deteriorarea tesaturii. Includerea unei enzimei proteolitice duce la degradarea proteinelor, facilitand astfel indepartarea depunerilor proteice, precum petele de sange si petele de origine alimentara. Clax Revita este un detergent pentru spalarea principala cu o singura injectie, care poate fi folosit pentru curatarea tesaturilor din spitale si alte unitati de asistenta medicala, precum si pentru curatarea lenjeriilor din hoteluri, restaurante si a imbracamintei de lucru.

Performanta excelenta pentru o gama larga de pete si tipuri de murdarie
Previne ingalbenirea si imbacsirea tesaturilor; stabilizeaza particulele de murdarie in solutia de spalare
Asigura un alb de lunga durata
Inalbire eficienta la temperatura medie (deteriorare minima a tesaturii)
Previne coroziunea pieselor masinii
Eficient impotriva depunerilor proteice (de exemplu, pete de sange si de alimente)

Va rugam sa consultati instructiunile de dozare de pe eticheta pungii. Pentru rezultate optime: (i) folositi apa dedurizata (ii) separati articolele din amestec de poliester si bumbac de celelate articole si spalati-le separat (iii) separati articolele albe de cele colorate (iv) sortati din nou articolele dupa nivelul de murdarie: redus, mediu si ridicat.

Fisa cu date de securitate Fisa tehnica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura